مهاجرت به استرالیا
تحصیل در استرالیا
تحصیل در استرالیا با داشتن بیش از ۲۲۰۰۰ رشته و ۱۱۰۰ کالج و دانشگاه یکی از مهمترین مقاصد تحصیلی محسوب می شود. جالب است بدانید که استرالیا دارای سومین جایگاه از لحاظ بیشترین تعداد دانشجوی خارجی پس از انگلیس و امریکا می باشد و این در حالی است که استرالیا تنها ۲۵ میلیون نفر جمعیت دارد! در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا ۷ دانشگاه در دانشگاه های استرالیا به چشم می خورد. استرالیا ۵ شهر از ۳۰ شهر برتر دنیا برای تحصیل و مناسب دانشجویان را داراست. عواملی که باعث می شود این کشور برای تحصیل مناسب باشد شامل مقرون به صرفه بودن، کیفیت بالای زندگی و فرصت های شغلی می باشد. اخذ ویزای تحصیلی استرالیا فرصت خوبی برای تجربه زندگی در این کشور بی نظیر است.
استرالیا ششمین کشور بزرگ دنیاست که شامل قاره اقیانوسيه، جزیره تاسمانی و تعدادی جزیره کوچک دیگر می باشد. پایتخت این کشور کانبرا میباشد و بر اساس آمار منتشره در سال 2011، 22.32 میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور با هیچ کشور دیگری هم مرز نیست و دور تا دور آن را آبهای اقیانوس آرام، هند و منجمد جنوبی فراگرفته. دو شهر مهم این کشور نیز سیدنی و ملبورن می باشد.
جغرافیا
استرالیا دارای مساحت 7,692,024 متر مربع می باشد که این باعث شده از این نظر ششمین کشور بزرگ دنیا شود. استرالیا دارای 2 قلمرو اصلی (سرزمینهای شمالی و قلمرو اصلی استرالیا) و 6 استان به شرح زیر می باشد:
• نیو سات ولز
• ویکتوریا
• وسترن استرالیا
• تاسمانی
• سات استرالیا و
• کویینزلند
آب و هوا
آب و هوای استرالیا بطور قابل توجهی متاثر از جریانهای اقیانوسی می باشد که این موجب خشکسالی های دوره ای در این قاره می شود. این عامل به همراه سیستم کم فشار حاره ای باعث به وجود آمدن گردباد در مناطق شمای استرالیا می شود. بطور کلی نیمی از سرزمین استرالیا نیمه خشک و یا بیابان است. مناطق شمالی استرالیا دارای آب و هوای حاره ای و بارانهای موسمی و جنوب غربی این کشور دارای آب و هوای مدیترانه ای و جنوب شرقی دارای آب و هوای گرم می باشد.
اقتصاد
پول رسمی این کشور دلار استرالیا می باشد. استرالیا کشور ثروتمندیست با درآمد سرانه 66,984 دلاری که پنجمین درآمد سرانه را در دنیا دارد. همچنین نرخ فقر در این کشور بسیار پایین است و از لحاظ اقتصادی دوازدهمین کشور قدرتمند اقتصادی دنیا می باشد. در سال 2011 و 2012 شهر ملبورن نخستین جایگاه از لحاظ بهترین شهر برای زندگی در مجله اکونومیست را به خود اختصاص داد. در اقتصاد استرالیا صادرات بسیار اهمیت دارد و از این رو استرالیا به چهارمین صادر کننده بزرگ دنیا تبدیل شده است و مهمترین محصولات صادراتی آن گندم، پشم و انرژی (گاز مایع و زغال سنگ) می باشد.
کیفیت زندگی
استرالیا چهارمین کشور از لحاظ بالاترین امید به زندگی (82 سال) پس از ایسلند، ژاپن و هنگ کنگ می باشد. درآمد خالص سالیانه حدود 30000 دلار در سال می باشد. همچنین 73% از مردم مابین سنین 15 تا 64 سال شاغل هستند. مجموع این عوامل و موارد بسیار دیگر باعث شده تا استرالیا به یکی از بهترین کشورها برای زندگی تبدیل شود.
بطور کلی برای یکسال اقامت و تحصیل در استرالیا هزینه یک فرد مجرد 18610، فرد متاهل 25125 و فرد متاهل به همراه یک فرزند 28845 دلار می باشد. این هزینه ها شامل هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی می باشد که بصورت کامل در زیر توضیح داده می شود:
هزینه های اقامتی (هفتگی و به دلار) |
دیگر هزینه ها (هفتگی و به دلار) |
هزینه دانشگاه (کل دوره و به دلار) |
خوابگاه 80 تا 250 |
غذا و خوراک 80 تا 200 |
مدرسه 7800 تا 30000 |
خانه اجاره ای 100 تا 400 |
برق و گاز 60 تا 100 |
دوره های زبان 300 دلار در هفته |
خانه اجاره ای مشترک 70 تا 250 |
تلفن و اینترنت 20 تا 50 |
فوق دیپلم 4000 تا 22000 |
حمل و نقل عمومی 10 تا 50 |
لیسانس 15000 تا 33000 |
|
تفریحات 50 تا 100 |
فوق لیسانس 20000 تا 37000 |
|
دکترا 14000 تا 37000 |
سیستم آموزشی در استرالیا در استانهای مختلف متفاوت می باشد. اما بطور کلی می توان سیستم آموزشی استرالیا را اینگونه تقسیم بندی کرد:
- پیش دبستان
- مدرسه: که شامل مدرسه ابتدایی و دبیرستان می باشد.
- پیش دبستانی در استرالیا اجباری نمی باشد. اما دبستان اجباریست ولی سن شروع آن در استانهای مختلف متفاوت می باشد. مدرسه ابتدایی 7 و دبیرستان 5 سال به طول می انجامد.
برای تحصیل در استرالیا سیستمی وجود دارد که بر اساس آن افراد با تابعیت های مختلف در گروه های مختلف قرار می گیرند که بر همان اساس نیز پرونده ها بررسی می شود. برای مثال افراد با تابعیت ایرانی در گروه ارزیابی 3 قرار می گیرند که بررسی این گروه سخت تر و با حساسیت بیشر انجام می گیرد. با این ویزا شما می توانید در هر 2 هفته تا سقف 40 ساعت کار کنید و اگر همسرتان نیز همراه شما می باشد تا 3 ماه اجازه تحصیل دارد.
متقاضیان این نوع ویزا می توانند در یکی از سطوح زیر در استرالیا به تحصیل بپردازند:
- Bachelor degree
- associate degree
- graduate certificate
- graduate diploma
- Masters by coursework
- Higher Education diploma
- Higher Education advanced diploma
شرایط گرفتن این نوع ویزا:
- گرفتن پذیرش از یکی از مراکز آموزشی ثبت شده در استرالیا و در یک دوره تحصیلی تمام وقت
- ثابت کردن این مسئله که در دوران تحصیل خود توانایی مالی برای دادن هزینه های زندگی، دانشگاه و پرواز از استرالیا به کشور خود را دارید. برای اینکار نیازمند نشان دادن پرینت بانکی میباشید. حداقل موجودی صورتحساب 3 ماه گذشته برای محاسبه توانایی مالی استفاده میشود.
جزییات مخارج به شرح زیر می باشد:
- مخارج تحصیل برای مدت دو سال که بستگی به هزینه دانشگاه دارد
- 2500 دلار استرالیا برای هر بلیط رفت و برگشت
- 18650 دلار استرالیا در سال برای مخارج زندگی
- انجام آزمایشات پزشکی
- ارائه مدرک زبانی معتبر با توجه به نمره مورد نظر هر دانشگاه
- همخوانی سن و مقطع تحصیلی مورد نظر
- پرداخت هزینه بیمه تحصیلی. در استرالیا این بیمه اجباریست و قبل از صدور ویزا باید این مبلغ پرداخت شود. بیمه دانشجویی توسط دانشگاه شما صادر می شود و شما تنها باید هزینه آنرا پرداخت کنید. این هزینه برای افراد مختلف متفاوت است. برای مثال 437 دلار برای افراد مجرد برای یکسال و 1222 برای افراد متاهل بدون فرزند برای یکسال نیاز است.
- اصل پاسپورت متقاضی و همراهان
- اصل شناسنامه متقاضی و همراهان
- اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت تاهل)
- اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان
- نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان
- اصل IELTS و یا سایر آزمونهای معتبر که در زیر آمده است برای تمامی مقاطع تحصیلی غیر از دبیرستان و دوره های زبان و مقطع ارشد تحقیقاتی و دکتری IELTS اجباری است.
مدارک مالی مورد نیاز جهت ضمانت:
- ترجمه رسمی شناسنامه و کپی برابر اصل پاسپورت وی
- ترجمه رسمی ضمانت محضری
- پرینت حساب 3 ماه گذشته (این حساب باید در یکی از بانکهای مورد تایید بانک مرکزی باشد).
- مدارک دال بر محل کسب درآمد
- عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (4 عدد)
- واریز مبلغ 535 دلار استرالیا به عنوان هزینه قانونی برای صدور این نوع ویزا واریز شده به بانک تجارت شعبه احمد قصیر کد 034 به شماره حساب 194428758 به نام سفارت استرالیا
ارائه بورسیه تحصیلی و حمایت های مالی به دانشجویان در شرایطی خاص و به اشکال مختلف انجام می شود و توسط دولت ، موسسات آموزشی و سازمان های خصوصی به دانشجویان ارائه می شود.
برنامه های بورسیه تحصیلی و حمایت های مالی به روش های زیر ارائه می شود:
- پاداش اعطایی استرالیا: این سیستم با هدف ارتقای سطح دانش و ارتباطات آموزشی با دیگر کشور ها شکل گرفته است. این برنامه توسط دپارتمان امور خارجه استرالیا (DFAT) ، آموزش و پرورش و مرکز تحقیقات بین المللی کشاورزی استرالیا (ACIAR) اجرا می شود.
- برنامه مقصد ، استرالیا: این برنامه که به صورت مختصر DAP ذکر می گردد برای دانشجویان محلی و خارج از استرالیا برای تحصیل در کشور استرالیا تعیین شده است. این برنامه برای مقطع Certificate IV یا کاردانی به بالا برای دانشجویان در نظر گرفته شده است و بیش از 1000 بورسیه در سال را به هر دانشجو تا سقف 15 هزار دلار در سال اعطا می کند.
- برنامه آموزش تحقیقات استرالیا: این برنامه یا به طور مختصر RTP از تاریخ 1 ژانویه 2017 جایگزین برنامه بورسیه بین المللی دانشجویی تحصیلات تکمیلی (IPRS) شده است و درخواست از این طریق به صورت جامع در سایت مرجع است و به صورت مستقیم برای دانشگاه های مورد نظر ارسال می گردد.
- برنامه کمک هزینه تحصیلی زنان در پژوهش های علمی استرالیا (APEC). این برنامه جهت جذب بانوان موفق و مبتکر در زمینه های مختلف برای تحقیق و پژوهش ایجاد شده است. هدف این برنامه توانمند سازی اقتصادی زنان و بالا بردن وجهه ایشان در حوزه های مختلف علم ، فناوری ، مهندسی و ریاضیات می باشد.
- سازمانهای ارائه دهنده بورسیه تحصیلی. این سازمان ها به صورت خصوصی و دولتی به طور مکرر به دانشجویان بر اساس شایستگی شان کمک هزینه های تحصیلی اعطا می کنند.
چه افرادی می توانند مشمول دریافت بورسیه تحصیلی شوند؟
بورسیه های تحصیلی توسط سازمان های مختلف بر اساس نیازمندی شان به دانشجویان در سراسر دنیا اعطا می شود. شرایط اعطای بورسیه برای هر دانشگاه منحصر به خود آن دانشگاه می باشد ولی به طور کلی مواردی چون سن ، ملیت ، رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی و معدل از موارد مشترک در بین شرایط می باشد. میزان تامین مالی دانشجویان نیز متفاوت است و ممکن است از درصدی از شهریه تا تمام شهریه متغیر باشد.
برخی از دانشگاه ها تاریخ های مشخصی برای بررسی درخواست های دانشجویان اعلام می کنند و خارج از آن هیچ پرونده ای بررسی نمی شود.
افراد متقاضی می توانند شرایط دریافت بورسیه را در سایت https://www.studiesinaustralia.com/ جست و جو کنند.
استرالیا، سومین کشور مورد علاقه دانشجویان برای ادامه ی تحصیل در خارج از کشور است. پس از انگلستان و آمریکا، استرالیا بیشترین پذیرش دانشجوی بین المللی را دارد.از میان لیست 100 آیتمی دانشگاه های برتر دنیا، بی شک استرالیا با داشتن 7 دانشگاه در این لیست، یکی از مطمئن ترین گزینه ها برای ادامه تحصیل می باشد. همچنین با جمعیت 23 میلیونی و داشتن حدود 22000 کورس دانشگاهی در 1100 کالج و دانشگاه، گزینه های متعددی را پیش روی علاقه مندان می گذارد. این کشور توانسته است در سیستم رتبه بندی دانشگاه های ملی جهان در 2012، بالاتر از آلمان هلند و ژاپن، در رتبه ی 8 قرار گیرد.
همچنین 5 شهر در استرالیا در لیست 30 شهر برتر برای دانشجویان از نظر هزینه، کیفیت زندگی و استخدام دانشجویی قرار دارند. تا کنون استرالیا توانسته با جذب و تعلیم حدود دو و نیم میلیون نفر از سراسر جهان، توانسته استعدادها و قابلیت های بی نظیری برای کل جهان پرورش دهد. 15 جایزه نوبل و اختراعات بی نظیر جهان در زمینه های مختلف همانند پنیسیلین، سونوگرافی، سمعک، اینترنت وایرلس، جعبه سیاه هواپیما و بسیاری از اکتشافات تکرار نشدنی جهان، مرهون دانشجویان دانشگاه های استرالیاست.
آنچه که استرالیا را از سایر کشورها برای ادامه تحصیل متمایز می کند، هزینه های زندگی در قیاس با بسیاری از کشورهای دانشجو پذیر جهان (مثلا انگلستان) است. بسیاری از دانشگاه های برتر استرالیا در مناطقی واقع است که هزینه های زندگی در آنها پایین است. گرچه زندگی در شهرهای بزرگ مانند سیدنی و ملبورن، همانند سایر شهرهای مطرح جهان، بیشتر هزینه بر است.
مزیت دیگر پذیرش دانشجویی در استرالیا، امکان اشتغال به کار به مدت بیست ساعت در هفته از همان آغاز تحصیل است. همچنین دانشجو می توتند در تعطیلات، به طور نامحدود کار کند. به عبارت دیگر فرد قادر است با ویزای دانشجویی و اشتغال به تحصیل، کسب درآمد کند که این گزینه از جمله بارزترین خصوصیات تحصیل در استرالیا است.همچنین متقاضی ویزای دانشجویی می تواند همسر و فرزندان مجرد وابسته به خود را به عنوان همراه با خود ببرد. همسر وی نیز اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارد اما مجاز به بیشتر آن، حتی در تعطیلات نیست.
سالانه 200 میلیون دلار بورسیه دولتی به دانشجویان اعطا می شود.اگر چه شرایط ،مقدار و رشته ها در این رابطه در دانشگاه ها متفاوت و است اما امکانی است که برای بسیاری از دانشجویان خارجی فراهم است که میتوانید برای اطلاع به روز از بورسیه های موجود، با ما در تماس باشید.
بدون شک علاوه بر موارد فوق، زندگی در استرالیا امکان برخورداری از بهترین آب و هوا، زندگی در محیطی سرشار از امنیت، آرامش و اطمینان را فراهم می کند که شاید برای هر شخصی، تصویری است ایده آل برای آینده ای روشن و موفق.
گرچه پرونده هر متقاضی به طور مجزا و با شرایظ منحصر به فردش سنجیده می شود اما حساس ترین بخش در اخذ ویزای دانشجویی، ارزیابی وضعیت متقاضی طبق جدول ریسک مهاجرت دولت استرالیا می باشد. به علت امکان دریافت اقامت پس از فارغ التحصیلی ، در این جدول، اتباع ایران از بالاترین ریسک(درجه 3) برای بررسی وضعیت برخوردارند و این به این معناست که درخواست ویزای دانشجویی آنان به علت ریسک مهاجرت، با حساسیت بیشتری بررسی می شود. متقاضی باید با ارایه اسناد و مدارک مالی، تمکن خود را برای زندگی در دوران تحصیل و هزینه ی بازگشت به کشورش ثابت کند.

دوره های کارشناسی در استرالیا
دوره های کارشناسی در کشور استرالیا به طور معمول سه سال به طول می انجامند. دانشجویان این مقطع تحصیلی می توانند با اضافه نمودن یک سال و به اتمام رساندن این مقطع در ۴ سال٬ مدرک کارشناسی Honors خود را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت نمایند. لازم به توضیح است که در برخی موارد سال چهارم مقطع کارشناسی، پژوهشی و بر پایه ارائه پایان نامه می باشد. در این صورت سال چهارم این مقطع تحصیلی معادل سال اول مقطع کارشناسی ارشد می باشد و بدان معنی است که این دسته از دانشجویان می توانند مدرک کارشناسی ارشد خود را با گذراندن یک سال تحصیلی کسب نمایند.
شهریه دانشگاه ها در این مقطع به مراتب پایین تر از سایر مقاطع تحصیلی می باشد. همچنین امکان دریافت بورسیه تحصیلی برای مقطع کارشناسی پایین است. خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان این دوره به دلیل سن کمتر آن ها به نسبت، بیشتر از دوره های دیگر می باشد. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی که دارای مدرک دوره های فنی و حرفه ای می باشند٬ می توانند وارد سال اول یا دوم مقطع کارشناسی شوند.
تحصیل کارشناسی ارشد در استرالیا
دورههای کارشناسی ارشد در استرالیا به دو دسته تحصیلی و تحقیقاتی تقسیم میشوند. در ادامه مقاله میتوانید توضیحات لازم برای هر دو دسته را مشاهده نمایید.
دوره های کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس تحصیلی در استرالیا
کارشناسی ارشد تحصیلی یا فوق لیسانس تحصیلی در استرالیا بسیار محبوب می باشند به طوری که بیشتر دانشجویان کشور ما به قصد دوره های کارشناسی ارشد به استرالیا می روند. این دوره ها طیف بسیار گسترده و متنوعی را در بر می گیرند که شامل دوره های ۱ تا ۳ ساله٬ دوره های تحقیقاتی٬ دوره های تحصیلی و دوره های کارشناسی ارشد ۲ گانه (با دو مدرک کارشناسی ارشد متفاوت) می باشد. از آنجایی که متقاضیان دوره های کارشناسی ارشد ۲ گانه با به اتمام رساندن این مقطع تحصیلی در مدت زمان ۲ سال٬ ۲ مدرک کارشناسی ارشد دریافت می کنند که در آینده کاری آن ها نیز تأثیر بسزایی دارد، این دوره ها از طرفداران زیادی دارند. در دوره های کارشناسی ارشد تحصیلی٬ همانند دوره های کارشناسی٬ کلاس های آموزشی برگزار می شوند اما در انتهای این دوره ها ارائه پایان نامه الزامی است.
شرایط ورود به کارشناسی ارشد تحصیلی در استرالیا
سیستم ارزیابی دانشجویان به طور معمول دارای استاندارد یکسانی می باشد به طوری که برای پذیرفته شدن در مقاطع کارشناسی ارشد، ارائه مدرک کارشناسی و نیز سابقه مرتبط با رشته مورد نظر مفید خواهد بود. اما دانشگاه های مختلف ضوابط خاص خود را نیز دارند. به عنوان مثال نمره آیلتس مورد نظر برای ورود به دوره های کارشناسی ارشد ۶.۵ می باشد (به غیر از رشته های زیر گروه پزشکی که نمره ۷ نیاز دارند)٬ در حالی که برخی دانشگاه ها نمره ۶ را نیز برای ورود به این دوره ها کافی می دانند. دانشگاه های گروه هشت استرالیا و دانشگاه هایی که در سطح بالاتری قرار دارند٬ در ارائه پذیرش تحصیلی با ریز بینی بیشتری عمل می کنند. متقاضیان دوره های کارشناسی ارشد نسبت به دوره های کارشناسی شانس بیشتری نیز در دریافت بورسیه دارند. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلی٬ در صورت ارائه سابقه کار مرتبط با رشته جدید٬ می توانند در رشته تحصیلی متفاوتی نسبت به رشته تحصیلی دوره کارشناسی خود تحصیل نمایند (به خصوص رشته های زیرگروه تجارت و بازرگانی).
هزینه های تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد تحصیلی
- هزینه های تحصیل دوره های کارشناسی ارشد تحصیلی به طور معمول سالانه بین ۱۷۰۰۰ تا ۳۳۰۰۰ دلار استرالیا بوده و در دانشگاه های مختلف متفاوت است.
- هزینه زندگی دانشجویی سالانه و به طور معمول ۱۹۸۳۰ دلار استرالیا خواهد بود.
دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی در استرالیا
برخلاف دوره های دکترا که صرفاً تحقیقاتی هستند، دوره های کارشناسی ارشد می توانند بسته به انتخاب شما تحقیقاتی و یا غیر تحقیقاتی باشند. لازم به ذکر است که دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی (Master by Research / Master of Philosophy / MPhil) بسیار محبوب اند.. از آنجایی که دوره های دکترا تحقیقاتی هستند٬ به آن دسته افرادی که تمایل دارند تحصیل خود را تا مقطع دکترا ادامه دهند پیشنهاد می شود که دوره کارشناسی ارشد خود را نیز تحقیقاتی انتخاب نمایند. این مدرک به کسانی اعطاء می شود که یک رساله تحقیقاتی را در رشته تخصصی خود انجام داده باشند. علاوه بر یک پروژه تحقیقاتی٬ دوره های دکترا ممکن است شامل عناصر دیگری نیز باشند.
اخذ مدرک کارشناسی ارشد تحقیقاتی در استرالیا نیازمند ارائه پایان نامه می باشد به طوری که دانشجو بتواند استاد خود را متقاعد نماید که کلیه مفاهیم تخصصی رشته تحصیلی خود را کسب نموده است. دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی به طور معمول به حداقل ۱ سال تحصیل تمام وقت نیاز دارد. در حال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان خارجی در رشته های کارشناسی ارشد تحقیقاتی در حال تحصیل در استرالیا هستند. به طور معمول دانشجویان متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی می بایست در ابتدا رشته ها٬ دانشکده و یا دانشگاه مورد نظر خود را به ما اعلام نموده تا اطلاعات دقیق و جامع تری برای ایشان ارسال گردد. درگاه های اینترنتی دانشگاه ها حاوی مطالب و اطلاعات خوب و به روزی از دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی موجود در آن دانشگاه ها است.
شرایط ورود به کارشناسی ارشد تحقیقاتی در استرالیا
دانشگاه های مختلف سیاست های خاص خود را در زمینه دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی و ارائه پذیرش به دانشجویان اعمال می نمایند٬ ولی به طور کلی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی داشتن حداقل معدل ۶۵٪ و مدرک دوره تحصیلی کارشناسی الزامی است.
هزینه های تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی
هزینه های تحصیل کارشناسی ارشد تحقیقاتی به طور معمول سالانه بین ۱۷۰۰۰ تا ۳۳۰۰۰ دلار استرالیا بوده و در دانشگاه های مختلف متفاوت است.
هزینه زندگی دانشجویی سالانه و به طور معمول بیش از ۱۹۸۳۰ دلار استرالیا خواهد بود.
پیشنهاد تحقیقاتی در مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی
به طور کلی پیشنهاد تحقیقاتی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا با یکدیگر تفاوت هایی دارند. لازم به ذکر است این تفاوت ها در شیوه نوشتاری و نگارش آن ها نمی باشد. پیشنهاد تحقیقاتی در مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی بیشتر بر پایه انجام یک کار تحقیقاتی استوار است. این بدان معنی است که تنها انجام یک پروژه تحقیقاتی مد نظر بوده و بیشتر جنبه تمرینی دارد. در اینجا ارائه و یا کشف موضوعی نو الزامی نیست، به عنوان مثال تحقیق تنها می تواند بر پایه اثبات برخی شواهد علمی باشد.

پذیرش دکتری استرالیا : آشنایی با شهرها، برنامههای تحصیلی، نحوه اقدام و هزینهها
اگر قصد اخذ پذیرش دکتری استرالیا برای ادامه تحصیل در دانشگاههای این کشور را دارید، باید به شما بگوییم که یکی از بهترین مقصدهای تحصیلی دنیا را انتخاب کردهاید. استرالیا یک کشور بسیار زیبا و پهناور است که به سواحل آفتابی خود شهرت فراوان دارد. با این حال تنها طبیعت زیبای استرالیا نیست که آن را برای مهاجران و گردشگران به یک مقصد جذاب تبدیل میکند. استرالیا دارای دانشگاههای بسیار خوبی است که کیفیت آموزشی عالی و سطح علمی بسیار بالایی دارند. دانشگاههای برتر استرالیا از بهترین دانشگاههای جهان به شمار میآیند و سالیانه دانشجویان بینالمللی بسیاری از نقاط مختلف جهان به منظور اخذ پذیرش دکتری استرالیا و تحصیل در دانشگاههای این کشور به استرالیا مهاجرت میکنند. با مطالعه و دنبال کردن این مطلب میتوانید اطلاعات بسیار دقیقی در مورد شرایط تحصیل در استرالیا و چگونگی پذیرش دکتری در استرالیا کسب نمایید. در این متن به مزیتهای ادامه تحصیل در کشور استرالیا و معرفی برترین دانشگاههای این کشور خواهیم پرداخت. همچنین در مورد برنامههای مقطع تحصیلی دکترا مطالبی عنوان خواهیم کرد و به بررسی مواردی مانند شهریهها و بورسیههای تحصیلی مقطع دکتری در دانشگاههای کشور استرالیا و نحوهی اخذ پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه های این کشور و شرایط اخذ ویزای دانشجویی خواهیم پرداخت.
مدارک لازم جهت اخذ پذیرش دکتری استرالیا
به طور معمول بیشتر دانشگاههای استرالیا مدارک مربوط به دورهی کارشناسی و کارشناسی ارشد را برای ورود به مقطع تحصیلی دکترا از داوطلبان درخواست خواهد کرد. ممکن است در برخی موارد نادر بعضی از دانشگاهها با ادامه تحصیل شما در مقطع دکترا بدون داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد موافقت کنند. باید بدانید که هر دانشگاه دارای قوانین و ضوابط مربوط به خود است. بنابراین ممکن است که هر دانشگاه با توجه به رشتهی تحصیلی که هر داوطلب انتخاب میکند و شرایطشان مدارک متفاوتی را از آنها درخواست کند. با این حال مدارک اولیه برای اخذ پذیرش دکتری استرالیا در بیشتر دانشگاهها به شرح زیر هستند:
– مدارک مقاطع تحصیلی قبلی که به صورت رسمی ترجمه شدهاند و دارای اعتبار هستند. باید توجه کنید که برخی از دانشگاهها ریز نمرات شما را نیز درخواست خواهد کرد.
– پروپوزال پیشنهادی دکترا
– بیانیهی شخصی ( Personal Statement )
– رفرنسهای آکادمیک و حرفهای
– توصیه نامه ( recommendation )
– رزومه و انگیزه نامه ( cv & Motivation letter )
– مدارک مربوط به اثبات تسلط کافی به زبان انگلیسی ( نمره آزمونهای بینالمللی مانند آیلتس و تافل )
باید اضافه کنیم که برخی از دانشگاهها پس از بررسی مدارک کافی ممکن است، از داوطلبان برای حضور در آزمون مصاحبه حضوری دعوت به عمل بیاورند. باید توجه کنید که دعوت شدن به مصاحبهی حضوری یک اتفاق خوب است. چرا که این امر نشانهی این است که درخواست شما تا اندازهی زیادی مورد قبول واقع شده و استاد راهنمای شما این عقیده را داشته است که شما توانایی کافی برای ادامهی تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه مورد نظر را دارید. یک خبر خوشحال کننده دیگر این است که دانشگاههای استرالیا از دانشجویان خارجی انتظار ندارند که برای حضور در مصاحبه مسافت زیادی را طی کرده و به خاک این کشور سفر کنند. داوطلبان میتوانند به صورت آنلاین در مصاحبه شرکت کنند. مصاحبه میتواند به صورت رو در رو در ویدئو کنفرانس برگزار شود یا به صورت چت آنلاین انجام پذیرد.
مهلت اخذ پذیرش دکتری استرالیا
اغلب پذیرش دکتری استرالیا به این صورت است که در هر زمان از سال میتواند انجام پذیرد. بنابراین مهلت مشخصی برای اقدام به اخذ پذیرش دکتری استرالیا تعیین نشده است. با این حال برخی از دانشگاهها ترجیح میدهند که شما قبل از شروع ترم تحصیلی جدید اقدام به ارسال درخواست پذیرش تحصیل در مقطع دکترا را بکنید، اما همیشه اینطور نیست. باید توجه کنید که اگر شما قصد بهرهمندی از کمک هزینههای تحصیلی را دارید باید در بازهی زمانی مشخصی اقدام به ارسال درخواست خود نمایید. در بیشتر موارد برای بهره مندی از کمک هزینههای تحصیلی باید قبل از شروع سال تحصیلی یا ترم تحصیلی آکادمیک مدارک خود را جهت اخذ پذیرش دکتری استرالیا ارسال کنید. هنگام ارسال مدارک خود لازم است که به بازهی زمانی مشخص شده جهت بهرهمندی از کمک هزینهی تحصیلی دقت نمایید. باید دقت کنید که بررسی شایستگی شما برای اخذ کمک هزینهی تحصیلی ممکن است طول بکشد. بنابراین برنامهریزیهای لازم برای جمع کردن مدارک و ارسال آنها به دانشگاه مربوطه را انجام دهید.
به خاطر داشته باشید که حتی اگر تاریخ مشخصی برای ثبت نام پذیرش دکتری استرالیا اعلام نشده باشد، بررسی درخواست شما طول خواهد کشید. بنابراین داوطلبان باید حداقل ۴ ماه زودتر نسبت به ارسال مدارک خود به دانشگاه مربوطه اقدام کنند.
ویزای دانشجویی جهت پذیرش دکتری استرالیا
ویزای دانشجویی استرالیا
باید بدانید که استرالیا قوانین مربوط به مهاجرت را ساده کرده است و هم اکنون تنها صدور ویزای تحصیلی برای دانشجویان خارجی کافی است. این ویزا به عنوان ویزای دانشجویی ( ویزای سابکلاس ۵۰۰) شناخته میشود. دانشجویان خارجی باید جهت تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به اخذ این نوع ویزا بکنند. باید به این نکته توجه کنید که ویزای جدید دانشجویی استرالیا جایگزین ویزای بخش تحصیلات تکمیلی استرالیایی ( ویزای سابکلاس ۵۷۳) شده است.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی جهت پذیرش دکتری استرالیا
به منظور اخذ ویزای دانشجویی جهت پذیرش دکتری استرالیا برای تحصیل در دانشگاههای این کشور باید دارای مدارک و شرایط زیر باشید:
– دانشجوی تمام وقت در دانشگاههای استرالیا باشید. باید توجه کنید که دولت استرالیا به دانشجویان خارجی پاره وقت ویزای دانشجویی صادر نمیکند.
– تاییدیهی پذیرش دانشگاه را داشته باشید. قبل از اقدام به اخذ ویزای دانشجویی باید پذیرش تحصیل شما از طرف دانشگاه مورد تایید قرار گرفته باشد.
مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی را داشته باشید. دانشجویان باید اثبات کند که توانایی مالی کافی برای تحصیل و زندگی در طول دورهی دکترا در کشور استرالیا را دارند. دولت استرالیا از دانشجویان خارجی انتظار دارد مدارک لازم برای اثبات درآمد سالیانه حداقل ۲۱,۰۴۱ دلار استرالیا که معادل ۱۴,۴۰۰دلار آمریکا است را داشته باشند.
پس از آماده کردن این مدارک میتوانید به صورت آنلاین نسبت به ارسال درخواست خود جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام نمایید.
مدارک لازم جهت اثبات تسلط به زبان انگلیسی به منظور اخذ پذیرش دکتری استرالیا
باید بدانید که دورههای تحصیلی در مقطع دکترا در دانشگاههای استرالیا به زبان انگلیسی ارائه میشوند. بنابراین دانشجویان باید دارای مهارتهای کافی و تسلط به زبان انگلیسی باشند تا بتوانند به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنند و توانایی فهم و تجزیه تحلیل موضوعات پیچیده در دورهی تحصیلی دکترا را داشته باشند.
در صورتی که زبان اصلی داوطلبان زبان انگلیسی باشد، نیازی به ارائهی مدارک زبان نخواهید داشت. همچنین اگر مقطع تحصیلی قبلی داوطلب در دانشگاه انگلیسی زبان بوده باشد نیازی به ارائه مدارک مربوط به تسلط به زبان انگلیسی نیست. در غیر این صورت دانشجویان باید در آزمونهای معتبر زبان انگلیسی که مورد قبول دانشگاه مربوطه است شرکت کرده و امتیاز لازم را کسب کند. قبولی امتیاز کسب شده به نوع آزمون و سطح انتظار دانشگاه از داوطلبان بستگی دارد. برای مثال برای اخذ پذیرش دکتری استرالیا در بیشتر دانشگاهها در آزمون آیلتس باید حداقل امتیاز ۶.۵ را کسب کنید. این امتیاز برای آزمون تافل اینترنتی حداقل نمره ۸۵ در نظر گرفته شده است. بیشتر دانشگاههای استرالیا کسب حداقل امتیاز ۱۷۶ در آزمون CAE و حداقل امتیاز ۶۱ در آزمون PTE را قبول میکنند.
اقامت پس از تحصیل در استرالیا
بسیاری از متقاضیان تحصیل در استرالیا این دغدغه را دارند که پس از فارغ التحصیلی، چگونه می توانند مسیر را به سمت اقامت دائم استرالیا هموار نمایند. در صورتی که متقاضی برای ادامه تحصیل با ویزای تحصیلی وارد استرالیا شود و پس از فارغ التحصیلی تصمیم به اقامت در این کشور داشته باشد، می تواند با احراز شرایط لازم، اقامت دائم این کشور را اخذ نماید. در مرحله اول پس از فارغ التحصیلی دانشجویان بین المللی میتوانند از ویزای کار پس از تحصیل (ویزای ۴۸۵) استفاده کنند. این ویزا فقط به افرادی تعلق می گیرد که تحصیلات خود را در استرالیا به پایان رسانده اند و با موفقیت مدرک خود را دریافت کرده اند.
شرایط دریافت ویزای ۴۸۵ استرالیا
- متقاضی باید تحصیلات خود را حداکثر ظرف مدت شش ماه قبل از اقدام برای این ویزا کامل کرده باشد. منظور از کامل کردن، تاریخی است که دوره به طور رسمی به پایان می رسد و به دانشجو ابلاغ می شود.
- این تحصیلات باید حداقل در یک دوره دو ساله ارائه شده باشد و متقاضی حداقل ۱۶ ماه در طی این دوره مشغول به تحصیل بوده باشد. لازم به ذکر است طول دوره زبان در این بازه محاسبه نمی گردد.
- در صورتی که دانشجو دو رشته مختلف را تمام کرده باشد نمی تواند به مدت دو برابر ویزای اجازه کار دریافت نماید.
- متقاضی باید شغلی مرتبط با رشته ای که در آن فارغ التحصیل شده است انتخاب نماید.
در صورتی که فرد دارای شرایط فوق باشد می تواند ویزای ۴۸۵ استرالیا را دریافت نماید. نکته قابل توجه در رابطه با این ویزا مدت اعتبار آن است. در صورتی که متقاضی در مقاطع پایین تر از کارشناسی فارغ التحصیل شده باشد اعتبار این ویزا ۱۸ ماه است و در صورتی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتر باشد می تواند بر مبنای مقطع فارغ التحصیلی ویزای ۳،۲ و یا ۴ ساله دریافت نماید. حداکثر زمان رسیدگی به این ویزا ۴ ماه است و متقاضی و همراهان ملزم هستند در زمان اقدام برای این ویزا و اعلان نتیجه رسیدگی در استرالیا حضور داشته باشند. نحوه درخواست برای این ویزا هم بصورت کاغذی و هم به صورت آنلاین امکان پذیر است. بنا به مورد ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از متقاضی تست های پزشکی و یا گواهی عدم سوء پیشینه درخواست نماید که متقاضی ملزم است در زمان مشخص شده به این اداره ارایه نماید.
اقامت دائم پس از ویزای ۴۸۵ استرالیا
پس از آنکه متقاضی موفق به اخذ ویزای ۴۸۵ شد مجاز است برای مدت مشخص شده اعتبار ویزا در استرالیا کار و زندگی نماید. در مرحله بعد متقاضی می تواند وارد پروسه اخذ اقامت دایم شود. متقاضی با تکمیل تحصیلات در استرالیا و داشتن سابقه کار مرتبط با مدرک تحصیلی می تواند امتیاز بالاتری را در سیستم امتیاز بندی اسکیل سلکت کسب کند. اخذ اقامت دایم در استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ و یا ویزای ۴۹۱ امکان پذیر است. در صورتی که شخص بتواند به امتیاز مورد نظر برای ویزای ۱۸۹ برسد نیاز به اسپانسر ایالتی ندارد. اما در صورت کسری امتیاز، می تواند با اخذ امتیاز از ایالتها برای ویزای ۱۹۰ و یا ویزای ۴۹۱ اقدام نماید.
مزایای داشتن اقامت دائم استرالیا
پس از آنکه متقاضی توانست با پشت سر گذاشتن مراحل بالا اقامت دایم استرالیا را اخذ نماید، به عنوان مقیم دائم این کشور شناخته می شود. این مرحله یک مرحله قبل از شهروندی استرالیا می باشد اما محاسن زیادی دارد. در صورتی که فرد اقامت دائم استرالیا را داشته باشد، علاوه بر خودش، همسر و فرزندانش نیز از اقامت دائم برخوردار خواهند بود. شخص متقاضی و اعضای خانواده می توانند بدون محدودیت در استرالیا به تحصیل بپردازند. شهریه دانشگاه برای افراد مقیم استرالیا بسیار پایین تر از شهریه دانشجویان بین المللی است. همچنین متقاضی و همراهان می توانند بطور نامحدود به خارج استرالیا سفر نمایند. مزیت دیگر اقامت استرالیا، بهره مندی از سیستم خدمات درمانی رایگان این کشور (مدی کر) می باشد. با استفاده از سیستم خدمات درمانی استرالیا افراد مقیم این کشور در استفاده از خدمات درمانی دولتی، هزینه ای پرداخت نخواهند کرد. در نهایت پس از گذشت چهار سال و با رسیدن به شرایط لازم شهروندی استرالیا، می تواند برای شهروندی این کشور اقدام نماید. این شرایط عبارتند از:
- حداقل ۴ سال به عنوان مقیم دائمی در استرالیا زندگی کرده باشد.
- قابلیت ارائه مدرک زبان معادل نمره ۶ در ۴ مهارت آیلتس را داشته باشد.
- تستهای مربوط به سیتیزن شیپی را در استرالیا با موفقیت بگذراند.
مهاجرت به استرالیا
از جمله راه های مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور، از طریق کار و تخصص است. دولت استرالیا همواره اولویت بالایی به مهاجرت از طریق کار را در رشتههای مختلف داده است. دلیل این امر درصد پایین بیکاری افراد متخصص، میزان استفاده کم آنها از بودجههای دولتی و کمبود نیروی ماهر کاری در استرالیا است. برای غلبه به مشکل کمبود نیروی کار ماهر، اداره مهاجرت استرالیا آمار مهاجرین استرالیا را از طریق تخصص و کار افزایش و سرعت دریافت اقامت استرالیا از این طریق را به طرز محسوسی بالاتر برده است.
با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنید. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند شوید. همچنین میتوانید با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهید.
از جمله راه های مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور، از طریق کار و تخصص است. دولت استرالیا همواره اولویت بالایی به مهاجرت از طریق کار را در رشتههای مختلف داده است. دلیل این امر درصد پایین بیکاری افراد متخصص، میزان استفاده کم آنها از بودجههای دولتی و کمبود نیروی ماهر کاری در استرالیا است. برای غلبه به مشکل کمبود نیروی کار ماهر، اداره مهاجرت استرالیا آمار مهاجرین استرالیا را از طریق تخصص و کار افزایش و سرعت دریافت اقامت استرالیا از این طریق را به طرز محسوسی بالاتر برده است.
با اخذ اقامت دائم استرالیا، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنید. با دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا، از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهره مند شوید. همچنین میتوانید با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهید.

مهاجرت از طریق تخصص چطور است؟
هر ساله با معرفی لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا و طراحی سیستم امتیازبندی برای مهاجرت به استرالیا این امر مهم تحقق می یابد. هرچه امتیاز افراد بالاتر باشد، سرعت دریافت ویزا بالاتر میرود.
متقاضیان مهاجرت از این روش که احتیاجی به داشتن کارفرما هم ندارد، میتوانند از طریق ویزای ۱۸۹ استرالیا، ویزای ۱۹۰ استرالیا یا ویزای ۴۹۱ استرالیا اقدام نمایند. این سه روش برای متقاضیانی است که به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا برای خود و خانواده خود باشند.
مزایای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص
- اخذ اقامت دائم و در ادامه تابعیت استرالیایی
- مقرون به صرفه بودن این روش مهاجرتی
- زمان منطقی برای اخذ اقامت دائم
- استفاده از مزایای شهروندی استرالیا در بدو ورود
شرایط انواع ویزای کاری استرالیا در یک نگاه
اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹
ویزای ۱۸۹ اقامت دائم استرالیا بوده و محدودیت محل زندگی ندارد. حداقل ۶۵ امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ لازم است. اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا MLTSSL است امتیاز خود را محاسبه کنید. اگر ۶۵ امتیاز دارید کافی است و میتوانید اقدام کنید.
اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهرهمند می شوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند.
متقاضیان این ویزا، مایلند بدون استفاده از اسپانسر فامیلی یا ایالتی، به استرالیا مهاجرت کنند. درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۵ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا، می توانند در هر نقطه از استرالیا که مایل باشند، زندگی، کار و تحصیل نمایند.
ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا است. این ویزا احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و تنها بر پایه مهارت متقاضی است.
همراهان ویزای مهاجرت به استرالیا:
۱. همسر و فرزندان متقاضی
۲. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یک سال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.
شرایط ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا

برای اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
- از سوی دولت استرالیا برای اقدام، دعوتنامه گرفته باشد.
- سن او زیر ۴۵ سال باشد.
- در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
- در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.
- در مهارت های تافل، برای شنیداری ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
- از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.
- در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا، درخواست خود را ارائه دهد.
- شرایط سلامت خود و اعضای خانواده خود را برای دولت استرالیا برآورده کند.
- ارزیابی مدارک: با ارائه مدارک تحصیلی و شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نیاز دارد. برای انجام ارزیابی مدارک، اغلب اوقات احتیاج به مدرک زبان دارید.
- طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشد.
- متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.
مراحل دریافت ویزای کلاس ۱۸۹ استرالیا
بررسی
قبل از اقدام، فرد متقاضی واجد شرایط بالا، سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی میکند (ارزیابی مدارک). این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکتهای مختلف متفاوت است. همچنین اگر ۶۵ امتیاز داشته باشید، واجد شرایط خواهید بود. (محاسبه امتیاز)
تکمیل و ثبت فرم EOI
شخص اقدام به تکمیل فرم EOI در سیستم SkillSelect می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال میشود.
انتظار
متقاضی منتظر دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزا میشود.
جمع آوری
پس از دریافت دعوتنامه، متقاضی تمام مدارک مورد نیاز (که در ادامه به آن اشاره کردهایم) را جمع آوری میکند.
ثبت درخواست ویزا
با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت نماید.
نتیجه ویزا
نتیجه درخواست متقاضی (در حال حاضر پس از ۱۲ ماه)، به صورت ایمیل به وی ابلاغ می شود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.
مدارک لازم اقامت استرالیا از طریق ویزای کلاس ۱۸۹
- مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
- مدرک زبان انگلیسی
- مدرک پرداخت هزینه
- عقدنامه در صورت تاهل
- کارت پایان خدمت برای آقایان
- عکس
- سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
- کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
- گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزئیات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
- فیش حقوقی به ویژه در مشاغل دولتی
- تمامی مدارک تحصیلی، دیپلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
- گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوء پیشینه پلیس
هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹
هزینه ویزای ۱۸۹ (که به دولت استرالیا پرداخت میشود) برای فرد متقاضی، ۴۰۴۵ دلار استرالیا، افراد همراه بالای ۱۸ سال خانواده ۲۰۲۰ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۱۰۱۵ دلار می باشد.
دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا
بعد از دریافت ویزای ۱۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد مقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفر کنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید.
افرادی که از طریق ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident یا همان مقیم دائم نامیده می شوند. این افراد می توانند:
- در استرالیا کار کنند.
- در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
- اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.
- با گذراندن شرایط لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند.
- از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
- خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورند (همسر و فرزندان).
- برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنند.
- فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند.
اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰
حداقل ۶۵ امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ لازم است. در صورتی که ۶۰ امتیاز داشته باشید، ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی در ویزای ۱۹۰ به شما اعطا میکند. اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا STSOL یا MLTSSL است، امتیاز خود را برای این ویزا محاسبه کنید.
اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ به افرادی تعلق می گیرد که مایلند از طریق نیروی کار و به همراه خانواده به استرالیا مهاجرت کرده و با اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود، در این کشور زندگی، کار و تحصیل کنند. با دریافت این ویزا، شخص از مزایای مدیکر استرالیا (طرح درمان ملی) بهرهمند میشوند. همچنین می توانند با کسب شرایط لازم، درخواست شهروندی استرالیا بدهند. برای ویزای ۱۹۰ استرالیا احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید.
متقاضیان این ویزا مایلند، با استفاده از اسپانسر ایالتی به استرالیا مهاجرت کنند. درخواست این ویزا بر مبنای امتیاز فرد متقاضی، بررسی می شود. متقاضیانی که بر مبنای سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۵ امتیاز کسب نمایند، واجد اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت اسپانسر، ۵ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل ۶۰ امتیاز شخصا به دست آورد تا به مجموع ۶۵ امتیاز برسد. دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا، ملزم هستند طبق قانون هر ایالت، برای مدت مشخصی (معمولا حداقل ۲ سال) در ایالت اسپانسر کننده، کار و زندگی نمایند.
به طور معمول، پروسه دریافت این ویزا طبق اعلام سایت امور مهاجرت استرالیا، بین ۷ تا ۹ ماه میباشد که ممکن است در شرایطی تغییر کند.
همراهان ویزا در ساب کلاس ۱۹۰:
۱. همسر و فرزندان متقاضی
۲. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یک سال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.
شرایط لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا
برای اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
- از سوی دولت استرالیا برای اقدام، دعوتنامه گرفته باشد.
- سن او زیر ۴۵ سال باشد.
- در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
- در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.
- در مهارت های تافل، برای شنیداری ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
- از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.
- در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا، درخواست خود را ارائه دهد و یک اسپانسر ایالتی داشته باشد.
- شرایط سلامت خود و اعضای خانواده خود را برای دولت استرالیا برآورده کند.
- ارزیابی مدارک: با ارائه مدارک تحصیلی و شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید.
- طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشد.
- متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.
شرایط فوق، شرایط کلی برای متقاضی است. اگرچه، وی باید شرایط اختصاصی ایالت اسپانسر کننده را نیز دارا باشد. برای اطلاع از شرایط دولت هر یک از ایالت ها، به صفحات زیر رجوع کنید. هر ایالت شرایط خاص خود را دارد. لیست رشته، سابقه کار و زبان بسته به هر ایالت متفاوت است.
دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از:
- کوئینزلند | Queensland
- ویکتوریا | Victoria
- نیو ساوت ولز | New South Wales
- قلمرو پایتختی استرالیا | Australian Capital Territory
- قلمرو شمالی | Northern Territory
- تاسمانی | Tasmania
- استرالیای غربی | Western Australia
- استرالیای جنوبی | South Australia
مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا
بررسی
قبل از اقدام، فرد متقاضی واجد شرایط بالا، سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی میکند (ارزیابی مدارک). این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکتهای مختلف متفاوت است. همچنین اگر ۶۵ امتیاز داشته باشید، واجد شرایط خواهید بود. (محاسبه امتیاز)
تکمیل و ثبت فرم EOI
شخص اقدام به تکمیل فرم EOI در سیستم SkillSelect می نماید و نام ایالت منتخب خود را به عنوان اسپانسر کننده، اعلام می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال میشود. در مرحله EOI شما می توانید با زدن علامت هر ایالت اعلام کنید که برای آن ایالت مشتاق هستید که شما را اسپانسر کند.
انتظار
متقاضی منتظر دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزا میشود.
اگر قبل از ثبت EOI ، از ایالت اسپانسرشیپ گرفته اید و سپس اقدام برای ثبت EOI کرده اید در این مرحله دعوت نامه از طریق همان ایالت بلافاصله برایتان ارسال می شود چرا که از قبل اسپانسرشیپ را گرفته اید. اما گاهی ابتدا EOI را ثبت می کنید و سپس ایالت شما را اسپانسر میکند که در این مرحله هم دعوت نامه بین ۱ روز تا ۶ ماه به شما ایمیل می شود.
جمع آوری
پس از دریافت دعوتنامه، متقاضی تمام مدارک مورد نیاز (که در ادامه به آن اشاره کردهایم) را جمع آوری میکند.
ثبت درخواست ویزا
با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت نماید.
نتیجه ویزا
نتیجه درخواست متقاضی (در حال حاضر بین ۷ تا ۹ ماه)، به صورت ایمیل به وی ابلاغ می شود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.
همانطور که در بالا گفتیم ویزای ۱۹۰ استرالیا اقامت دائم از طریق ایالت است؛ بنابراین متقاضی می بایست در یکی از ایالت های استرالیا که رشته متقاضی در آن است، به دنبال درخواست دعوت نامه یا اسپانسر ایالتی باشد تا بتواند ۵ امتیاز کمکی را از دریافت کند. البته در بعضی ایالت ها احتیاج به پیدا کردن اسپانسرشیپ نیست و خود ایالت از سیستم EOI برای افرادی که ایالت را انتخاب کرده اند دعوت نامه ارسال می کند، به شرطی که شما علامت ایالت موردنظر را در هنگام ثبت EOI زده باشید.
مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا
- مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
- مدرک زبان انگلیسی
- مدرک پرداخت هزینه
- عقدنامه در صورت تاهل
- کارت پایان خدمت برای آقایان
- عکس
- سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
- کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
- گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزئیات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
- فیش حقوقی به ویژه در مشاغل دولتی
- تمامی مدارک تحصیلی، دیپلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
- گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوء پیشینه پلیس
هزینه ویزای ۱۹۰ استرالیا
هزینه ویزای ۱۹۰ (که به دولت استرالیا پرداخت میشود) برای فرد متقاضی، ۴۰۴۵ دلار استرالیا، افراد همراه بالای ۱۸ سال خانواده ۲۰۲۰ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۱۰۱۰ دلار می باشد.
دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا
بعد از دریافت ویزای ۱۹۰ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد مقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفر کنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید. بعد از مدت مقرر میتوانید در هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید.
افرادی که از طریق ویزای ۱۹۰ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident یا همان مقیم دائم نامیده می شوند. این افراد میتوانند:
- در استرالیا کار کنند.
- در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
- اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.
- با گذراندن شرایط لازم شهروندی استرالیا را بدست آورند.
- از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
- خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورند (همسر و فرزندان).
- برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنند.
- فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۹۱
ویزای ۴۹۱، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق دو ویزای دیگر امتیاز لازم را به دست آورند. در ویزای ۴۹۱، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۵ ساله به متقاضی اعطا میکند که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید در این مدت در استان مشخص شده زندگی و به صورت تمام وقت کار کند. اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا STSOL یا MLTSSL است، امتیاز خود را برای این ویزا محاسبه کنید.
اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۹۱، برای متقاضیانی است که نتوانستند از طریق ویزای ساب کلاس ۱۸۹ استرالیا یا ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا امتیاز لازم را به دست آورند. در ویزای ۴۹۱ استرالیا، از طریق اسپانسر ایالتی برای اخذ اقامت استرالیا، دولت استرالیا یک ویزای موقت ۵ ساله به متقاضی اعطا می کند که برای تبدیل آن به اقامت دائم، فرد باید طبق تعهدش، در این مدت در استان کم جمعیت مشخص شده زندگی کند و به صورت تمام وقت در آنجا کار کند.
متقاضیانی که بر مبنای جدول امتیازبندی مهاجرت به استرالیا، بتوانند حداقل ۶۵ امتیاز کسب نمایند، واجد شرایط برای اخذ این ویزا خواهند بود. در این ویزا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان ایالت حمایت کننده یا همان اسپانسر ایالتی، ۱۵ امتیاز به متقاضی اعطا می کند و متقاضی باید حداقل ۵۰ امتیاز شخصا به دست آورد تا به مجموع ۶۵ امتیاز برسد. در ویزای ۴۹۱ (اسپانسر ایالت خاص یا اسپانسر خانوادگی)، اگر فرد متقاضی اقوامی در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا داشته باشد و یا از لیست نیروی کار مناطق کم جمعیت واجد شرایط باشد، می تواند از ۱۵ امتیاز استفاده کند. بنابراین متقاضی با ۵۰ امتیاز شخصی، می تواند واجد شرایط اقدام شناخته شود (اگر یکی از بستگان شما اسپانسر شما است، احتیاجی به اسپانسرشیپ دیگری ندارید).
همراهان ویزا:
۱. همسر و فرزندان متقاضی
۲. اقوام متقاضی مثل والدین، پدر و مادربزرگ، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان که در یک سال گذشته از لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته باشند.
شرایط لازم برای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۴۹۱
برای اقدام جهت اخذ ویزای ساب کلاس ۴۹۱ استرالیا، متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
- از سوی دولت استرالیا برای اقدام، دعوتنامه گرفته باشد.
- سن او زیر ۴۵ سال باشد.
- در زمینه زبان در سه سال گذشته، یکی از شروط زیر را داشته باشد:
- در چهار مهارت آیلتس، حداقل نمره ۶ را کسب کرده باشد. متقاضی میتواند معادل این آزمون را در سایر آزمون های معتبر در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ارائه کند.
- در مهارت های تافل، برای شنیداری ۱۲ امتیاز، برای خواندن ۱۳ امتیاز، برای نوشتن ۲۱ امتیاز و برای صحبت کردن ۱۸ امتیاز کسب کرده باشد.
- از اول ژانويه ۲۰۱۵ در امتحان CAE شرکت کرده و در مجموع امتیاز ۱۶۹ به دست آورده باشد.
- در یکی از شغل های مورد نیاز دولت استرالیا، درخواست خود را ارائه دهد و یک اسپانسر ایالتی داشته باشد.
- شرایط سلامت خود و اعضای خانواده خود را برای دولت استرالیا برآورده کند.
- ارزیابی مدارک: با ارائه مدارک تحصیلی و شغلی به یکی از مراکز ارزیابی شغلی تعیین شده، تاییدیه لازم را تهیه نماید.
- طبق جدول امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشد.
- متقاضی پیش از این، در صورت حضور در استرالیا، هیچ ویزای کنسلی یا رد شده نداشته باشد.
شرایط لازم اسپانسر فامیلی ۴۹۱
خویشاوند و بستگان متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد (این فرد میتواند از اقوام سببی متقاضی باشد):
- حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
- در مناطق حاشیه ای زندگی کرده باشد.
- سیتیزن یا مقیم دائم استرالیا باشد.
دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۴۹۱ از:
- کوئینزلند | Queensland
- ویکتوریا | Victoria
- نیو ساوت ولز | New South Wales
- قلمرو شمالی | Northern Territory
- تاسمانی | Tasmania
- استرالیای غربی | Western Australia
- استرالیای جنوبی | South Australia
مراحل دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا
بررسی
قبل از اقدام، فرد متقاضی واجد شرایط بالا، سوابق تحصیلی و شغلی خود را به وسیله نهاد مشخص شده برای هر شغل، ارزیابی میکند (ارزیابی مدارک). این ارزیابی بنا به مورد، بین ۱ تا ۴ ماه زمان می برد و هزینه آن در شرکتهای مختلف متفاوت است. همچنین اگر ۶۵ امتیاز داشته باشید، واجد شرایط خواهید بود. (محاسبه امتیاز)
تکمیل و ثبت فرم EOI
شخص اقدام به تکمیل فرم EOI در سیستم SkillSelect می نماید و نام ایالت منتخب خود را به عنوان اسپانسر کننده، اعلام می نماید. با تکمیل این فرم، پس از بررسی، دعوتنامه ای از طرف دولت استرالیا برای فرد ارسال میشود. در مرحله EOI شما می توانید با زدن علامت هر ایالت اعلام کنید که برای آن ایالت مشتاق هستید که شما را اسپانسر کند.
انتظار
متقاضی منتظر دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزا میشود.
اگر قبل از ثبت EOI ، از ایالت اسپانسرشیپ گرفته اید و سپس اقدام برای ثبت EOI کرده اید در این مرحله دعوت نامه از طریق همان ایالت بلافاصله برایتان ارسال می شود چرا که از قبل اسپانسرشیپ را گرفته اید. اما گاهی ابتدا EOI را ثبت می کنید و سپس ایالت شما را اسپانسر میکند که در این مرحله هم دعوت نامه بین ۱ روز تا ۶ ماه به شما ایمیل می شود.
جمع آوری
پس از دریافت دعوتنامه، متقاضی تمام مدارک مورد نیاز (که در ادامه به آن اشاره کردهایم) را جمع آوری میکند.
ثبت درخواست ویزا
با آماده بودن دعوتنامه، متقاضی فرصت دارد تا ظرف ۶۰ روز از تاریخ دعوتنامه، درخواست ویزای خود را در سایت اداره مهاجرت مهاجرت استرالیا ثبت نماید.
نتیجه ویزا
نتیجه درخواست متقاضی، به صورت ایمیل به وی ابلاغ میشود و در صورت اخذ ویزا، شرایط و مقررات آن برای فرد، تشریح می شود.
مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا
- مدارک شناسایی (شناسنامه و پاسپورت)
- مدرک زبان انگلیسی
- مدرک پرداخت هزینه
- عقدنامه در صورت تاهل
- کارت پایان خدمت برای آقایان
- عکس
- سابقه کاری حداقل ۱ سال به صورت تمام وقت در ۲ سال گذشته
- کلیه شواهد کاری مانند قراردادها، پرداخت ها، مالیات و….
- گواهی اشتغال به کار با ذکر زمان، مقام، وظایف و حقوق با جزئیات در سربرگ رسمی شرکت با امضای مدیر مربوط مهمور به مهر شرکت
- فیش حقوقی به ویژه در مشاغل دولتی
- تمامی مدارک تحصیلی، دیپلم ها، دوره ها و به طور کل هر مدرک و نشانی که به اثبات صلاحیت کاری فرد کمک می کند.
- گواهی های سلامت متقاضی و همراهان و گواهی سوء پیشینه پلیس
هزینه ویزای ۴۹۱ استرالیا
هزینه ویزای ۴۹۱ (که به دولت استرالیا پرداخت میشود) برای فرد متقاضی، ۴۰۴۵ دلار استرالیا، افراد همراه بالای ۱۸ سال خانواده ۲۰۲۵ دلار و برای افراد زیر ۱۸ سال ۱۰۱۰ دلار می باشد.
دارندگان ویزای ۴۹۱ استرالیا
بعد از دریافت ویزای ۴۹۱ که اقامت موقت استرالیا است، شما باید قبل از موعد مقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفر کنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. پس از اقامت ۵ ساله متقاضی از طریق ویزای ساب کلاس ۱۹۱ استرالیا اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا میکند. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید. بعد از مدت مقرر میتوانید در هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید.
افرادی که از طریق ویزای اقامت موقت ۴۹۱ به استرالیا مهاجرت می کنند میتوانند:
- به مدت ۵ سال در استرالیا اقامت داشته باشند.
- در مناطق بخصوصی از استرالیا (مطابق با شرایط ویزا)، زندگی، کار و تحصیل کنند.
- به صورت نامحدود و تا زمان اعتبار ویزا، از استرالیا خارج و مجدد به آن سفر کنند.
- از طریق ویزای ۱۹۱ اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا نمایند.

لیست زیر، لیست MLTSSL نامیده می شود و لیست به روز شده مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا است (آخرین تغییرات در می ۲۰۲۰). این نیازهای شغلی، برای درخواست ویزای ۱۸۹، ویزای ۱۹۰ و ویزای ۴۹۱ مهاجرت به کشور استرالیا استفاده می شود. برای اینکه برای ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید باید سابقه شغلی شما در یکی از گروه های زیر وجود داشته باشد.
شغل | سازمان ارزیابی کننده |
---|---|
حسابدار | CAANZ/CPAA/IPA |
بیم سنج | VETASSESS |
مهندس پرواز | Engineers Australia |
مشاور کشاورزی | VETASSESS |
مهندس کشاورزی | Engineers Australia |
دانشمند کشاورزی | VETASSESS |
لوله کش خدمات مکانیکی و تهویه هوا | TRA |
مکانیک تهویه هوا و یخچال | TRA |
برنامه نویس تحلیلی | ACS |
معمار | AACA |
کارگردان هنری | VETASSESS |
مدیر هنر | VETASSESS |
شنوایی شناس | VETASSESS |
برقکار خودرو | TRA |
وکیل مدافع | A legal admissions authority of a State or Territory |
زیست شیمی دان | VETASSESS |
مهندس پزشکی | Engineers Australia |
زیست فناوری دان | VETASSESS |
سازنده و تعمیرکار قایق | TRA |
گیاه شناس | VETASSESS |
آجر چین | TRA |
سازنده کابینت | TRA |
متخصص قلب و عروق | MedBA |
جراح قلب و سینه | MedBA |
نجار و وصال | TRA |
نقشه کش | VETASSESS |
سر آشپز | TRA |
مهندس شیمی | Engineers Australia |
شیمی دان | VETASSESS |
مدیر عامل اجرایی | AIM |
افسر ارشد اطلاعات | ACS |
مدیر مرکز مراقبت کودکان | TRA |
کایروپراکتور | CCEA |
مهندس عمران | Engineers Australia |
طراح عمرانی | Engineers Australia/ٰVETASSESS |
تکنسین عمران | VETASSESS |
خون شناس بالینی | MedBA |
روانشناس بالینی | APS |
مهندس شبکه کامپیوتر و سیستمها | ACS |
نگهبان فرهنگی | VETASSESS |
مدیر پروژه ساخت | VETASSESS |
مدیر شرکتی | AIM |
رقصنده یا طراح رقص | VETASSESS |
متخصص پوست | MedBA |
برنامه نویس توسعه دهنده | ACS |
رادیولوژیست | MedBA |
مکانیک موتورهای دیزلی | TRA |
لوله کش سیستمهای آبی | TRA |
معلم پیش دبستانی | AITSL |
اقتصاددان | VETASSESS |
روانشناس آموزشی | APS |
مهندس برق | Engineers Australia |
تکنسین برق | TRA |
برقکار | TRA |
کارگر تجهیزات الکترونیک | TRA |
مهندس الکترونیک | Engineers Australia |
متخصص طب اورژانس | MedBA |
متخصص غدد | MedBA |
مدیر مهندسی | Engineers Australia/AIM |
متخصصان مهندسی | Engineers Australia |
فن شناس مهندسی | Engineers Australia |
مشاور محیط زیست | VETASSESS |
مهندس محیط زیست | Engineers Australia |
مدیر محیط زیست | VETASSESS |
دانشمند پژوهشی محیط زیست | VETASSESS |
حسابرس مستقل | CAANZ/CPAA/IPA |
سرپرست دپارتمان (دانشکده) | VETASSESS |
نصاب تجهیزات فیبری کاذب | TRA |
ماشین کار | TRA |
فن آور غذایی | VETASSESS |
فوتبالیست | VETASSESS |
جنگل بان | VETASSESS |
نصاب تجهیزات گازی | TRA |
متخصص گوارش | MedBA |
پزشک عمومی | MedBA |
متخصص ژئوفیزیک | VETASSESS |
مهندس زمین فناوری | Engineers Australia |
شیشه بر | TRA |
مربی اسب | TRA |
آب زمین شناس | VETASSESS |
تحلیلگر کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
متخصص امنیت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
مهندس صنایع | Engineers Australia |
متخصص مراقبت های ویژه | MedBA |
حسابرس داخلی | VETASSESS |
وصال | TRA |
ارزیاب زمین | VETASSESS |
معمار فضای سبز | VETASSESS |
زیست شناس | VETASSESS |
مکانیک تجهیزات بالا برنده | TRA |
کلید ساز | TRA |
حسابدار مدیریتی | CAANZ/CPAA/IPA |
مشاور مدیریتی | VETASSESS |
زیست شناس دریایی | VETASSESS |
مهندس مواد | Engineers Australia |
مهندس مکانیک | Engineers Australia |
تکنولوژیست رادیوگرافی تشخیص پزشکی | ASMIRT |
دانشمند آزمایشگاه پزشکی | AIMS |
سرطان شناس پزشکی | MedBA |
پرتو درمان پزشکی | ASMIRT |
سازنده قطعات فلزی | TRA |
ماشین کار قطعات فلزی | TRA |
متالوژیست | VETASSESS |
هوا شناس | VETASSESS |
میکروبیولوژیست | VETASSESS |
ماما | ANMAC |
مهندس معدن (به جز نفت) | Engineers Australia |
مکانیک موتور | TRA |
مکانیک موتور سیکلت | TRA |
متخصص چند رسانهای | ACS |
کارگردان موسیقی | VETASSESS |
نوازنده | VETASSESS |
متخصصین علوم طبیعی و فیزیکی | VETASSESS |
معمار کشتی | Engineers Australia |
عصب شناس | MedBA |
جراح اعصاب | MedBA |
تکنولوژیست پزشکی هستهای | ANZSNM |
پرستار متخصص | ANMAC |
مدیر بالینی پرستاری | ANMAC |
متخصص زنان و زایمان | MedBA |
کار درمانگر | OTC |
چشم پزشک | MedBA |
بینایی سنج | OCANZ |
روانشناس سازمانی | APS |
جراح چشم | MedBA |
ارتوتیست یا متخصص پروتز | AOPA |
استخوان درمانگر | AOAC |
متخصص گوش و حلق و بینی | MedBA |
جراح کودکان | MedBA |
متخصص اطفال | MedBA |
نقاش (کارگر) | TRA |
صافکار | TRA |
آسیب شناس | MedBA |
مهندس نفت | Engineers Australia |
فیزیکدان | VETASSESS/ACPSEM |
فیزیوتراپیست | APC |
جراح پلاستیک و زیبایی | MedBA |
لوله کش | TRA |
پا پزشک | APodA/ANZPAC |
جوشکار فشاری | TRA |
مدیر سازمان بهداشت اولیه | VETASSESS |
مهندس تولید | Engineers Australia |
روانپزشک | MedBA |
روانشناسان | APS |
نقشه بردار کمیت | AIQS |
سرطان شناس رادیویی | MedBA |
تکنسین مخابرات رادیویی | TRA |
پرستاران دارای پروانه کار | ANMAC |
متخصص کلیه و مجاری ادراری | MedBA |
روماتولوژیست | MedBA |
لوله کش سقف | TRA |
معلم دبیرستان | AITSL |
کارگر ورق های فلزی | TRA |
کشتی ساز | TRA |
مکانیک موتورهای کوچک | TRA |
مددکار اجتماعی | AASW |
برنامه نویس نرم افزار و اپلیکیشن | ACS |
مهندس نرم افزار | ACS |
وکیل | A legal admissions authority of a State or Territory |
روکش کار دیواری و سقفی | TRA |
متخصص سونوگرافی | ASMIRT |
معلمین آموزش های خاص | AITSL |
معلم افراد با نیازهای خاص | AITSL |
پزشک متخصص (عمومی) | MedBA |
گفتار درمانگر | SPA |
آمارگر | VETASSESS |
سنگ تراش | TRA |
مهندس سازه | Engineers Australia |
جراح (عمومی) | MedBA |
نقشه بردار | SSSI |
تحلیلگر سیستمها | ACS |
حسابدار مالیاتی | CAANZ/CPAA/IPA |
معلم ناشنوایان | AITSL |
معلم نابینایان | AITSL |
نصاب کابل فنی | TRA |
مهندس مخابرات | Engineers Australia |
تکنولوژیست و برنامه ریز مخابرات | Engineers Australia |
مربی تنیس | VETASSESS |
متخصص ستون فقرات | MedBA |
مهندس ترابری | Engineers Australia |
استاد دانشگاه | VETASSESS |
اورولوژیست | MedBA |
قیمت گذار | VETASSESS |
جراح عروق | MedBA |
دامپزشک | AVBC |
نصاب کاشی کف و دیوار | TRA |
جوشکار | TRA |
مدیر مراکز رفاهی | ACWA |
جانور شناس | VETASSESS |
لیست زیر، لیست به روز شده مشاغل ایالتی دولت استرالیا STSOL است (می ۲۰۲۰). اگر چه تمامی مشاغل، در تمامی ایالتها مورد نیاز نیست. این نیازهای شغلی، برای درخواست ویزای ۱۹۰ و ویزای ۴۹۱ استرالیا استفاده می شود. برای اطلاع از لیست مشاغل ویزای ۱۸۹، لیست مشاغل MLTSSL را ببینید.
شغل | سازمان ارزیابی کننده |
---|---|
مدیران اقامت و مهمان نوازی | VETASSESS |
متخصص طب سوزنی | Chinese Medicine Board of Australia |
مدیر تبلیغات | AIM |
متخصص تبلیغات | VETASSESS |
مهندس نگهداری هواپیما (اویونیک) | TRA |
مهندس نگهداری هواپیما (فنی) | TRA |
مهندس نگهداری هواپیما (قطعات) | TRA |
افسر آمبولانس | VETASSESS |
تکنسین بیهوشی | VETASSESS |
مراقبین و مربیان حیوانات | VETASSESS |
زنبور دار | VETASSESS |
کشاورز آبزی پروری | VETASSESS |
متخصص درختکاری | TRA |
طراح معماری | VETASSESS |
تکنسینهای معماری، سازه و نقشه برداری | VETASSESS |
معلم هنر (تدریس خصوصی) | VETASSESS |
نانوا | TRA |
ویراستار کتاب یا نوشته | VETASSESS |
بازرس ساختمان | VETASSESS |
مکانیک دستگاههای اداری | TRA |
قصاب | TRA |
کابل کش (داده و مخابرات) | TRA |
مدیر کافی شاپ یا رستوران | VETASSESS |
اپراتور دوربین (فیلم، تلویزیون یا سینما) | TRA |
تکنسین قلبی | VETASSESS |
مشاور مشاغل | VETASSESS |
تکنسین شیمی | VETASSESS |
تاجر کالا | VETASSESS |
کارگر اجتماعی | ACWA |
منشی شرکت | VETASSESS |
درمان شناس مکمل | VETASSESS |
تنظیم کننده کنفرانس و همایش | VETASSESS |
مدیر قرارداد | VETASSESS |
آشپز | TRA |
تبلیغ نویس | VETASSESS |
مدیر خدمات شرکتی | VETASSESS |
مشاوران | VETASSESS |
مدیر خدمات مشتریان | VETASSESS |
معلم رقص (تدریس خصوصی) | VETASSESS |
کارشناس پایگاه داده | ACS |
دندانپزشک | ADC |
تکنسین دندانپزشکی | TRA |
رژیم شناس | DAA |
کارگردان (سینما، تلویزیون، رادیو یا تئاتر) | VETASSESS |
افسر خدمات معلولین | VETASSESS |
درمان شناس تفریحی | VETASSESS |
مربی شیرجه (آبهای آزاد) | VETASSESS |
مربی سگ | VETASSESS |
خیاط | TRA |
مشاور مواد مخدر و الکل | VETASSESS |
تکنسین علوم زمین | VETASSESS |
مشاور آموزش | VETASSESS |
مدیران آموزش | VETASSESS |
پرستار دارای پروانه کار | ANMAC |
مدیر تاسیسات | VETASSESS |
مشاور خانواده و ازدواج | VETASSESS |
کارگر حامی خانواده | VETASSESS |
نعل بند | TRA |
طراح مد | VETASSESS |
ویراستار فیلم | VETASSESS |
کارگزار مالی | VETASSESS |
مدیر مالی | CAANZ/CPAA/IPA |
معامله گر مالی | VETASSESS |
مشاور سرمایه گذاری مالی | VETASSESS |
مدیر سرمایه گذاری مالی | VETASSESS |
معامله گر بازار مالی | VETASSESS |
گل دار | TRA |
پرورش دهنده گل | VETASSESS |
تعمیر کننده مبل | TRA |
نگهبان گالری یا موزه | VETASSESS |
باغبان | TRA |
زمین شناس | VETASSESS |
پرورش دهنده انگور | VETASSESS |
طراح گرافیک | VETASSESS |
نگهدار زمین گلف | TRA |
مربی ژیمناستیک | VETASSESS |
آرایشگر | TRA |
تکنسین سخت افزار | TRA |
مدیران خدمات سلامت | VETASSESS |
متخصصین تشخیص و سلامت | VETASSESS |
مدیر اطلاعات سلامت | VETASSESS |
کارشناس ارتقای سلامت | VETASSESS |
مربی اسب سواری | VETASSESS |
داروساز بیمارستان | APharmC |
مدیر هتل یا مهمانسرا | VETASSESS |
مدیر منابع انسانی | AIM |
مدیر حسابداری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | VETASSESS |
مدیر توسعه کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات | VETASSESS |
کارشناس خدمات مشتریان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | TRA |
مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
مدیر پروژه حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
مهندس تضمین کیفیت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
نماینده فروش در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | VETASSESS |
مهندسین پشتیبانی و آزمون در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
تکنسین پشتیبانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | TRA |
مهندس آزمون سیستمها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
مربی فناوری اطلاعات و ارتباطات | ACS |
تصویرگر | VETASSESS |
طراح صنعتی | VETASSESS |
داروساز صنعتی | VETASSESS |
متخصصین اطلاعات و سازمان | VETASSESS |
نماینده بیمه | VETASSESS |
کارگزار بیمه | VETASSESS |
ارزیاب خسارت بیمه | VETASSESS |
حقوقدان مالکیت معنوی | VETASSESS |
بهیار مراقبت های ویژه آمبولانس | VETASSESS |
طراح داخلی | VETASSESS |
مفسر (رایانه) | NAATI |
جواهر فروش | TRA |
طراح جواهر | VETASSESS |
روزنامه نگار و دیگر نویسندگان | VETASSESS |
متخصصین حوزه قضایی و حقوقی | VETASSESS |
مدیر آزمایشگاه | VETASSESS |
باغبان فضای سبز | TRA |
کتابدار | VETASSESS |
تکنسین علوم زیستی | VETASSESS |
گریمور | TRA |
سازنده | VETASSESS |
متخصص بازاریابی | VETASSESS |
ماساژور | VETASSESS |
ریاضیدان | VETASSESS |
بازرس گوشت | VETASSESS |
تکنسین مهندسی مکانیک | TRA |
تکنسین آزمایشگاه پزشکی | AIMS |
تکنسین های پزشکی | VETASSESS |
ماشین کار و کارگران بست ابزار آهنی | TRA |
تکنسین متالوژی یا مواد | VETASSESS |
معلم راهنمایی | AITSL |
افسر معدن | VETASSESS |
وزیر مذهب | VETASSESS |
دامپرور | VETASSESS |
متخصصین حوزه موسیقی | VETASSESS |
معلم موسیقی (تدریس خصوصی) | VETASSESS |
کیادرمانگر (از راه طبیعی) | VETASSESS |
مدیر شبکه | ACS |
تحلیلگر شبکه | ACS |
ویراستار روزنامه و نشریه | VETASSESS |
مربی پرستاری | ANMAC |
مدیر پرستاری | ANMAC |
محقق پرستاری | ANMAC |
متخصص تغذیه | VETASSESS |
مشاور بهداشت و ایمنی شغلی | VETASSESS |
تحلیلگر سازمانها و روشها | VETASSESS |
متخصص ناهماهنگی چشم (لوچی) | VETASSESS |
سایر مربیان رشتههای ورزشی | VETASSESS |
شیرینی پز | TRA |
ارزیاب اختراعات | VETASSESS |
تکنسین هنرهای نمایشی | VETASSESS |
تکنسین داروسازی | VETASSESS |
عکاس | VETASSESS |
مرغدار | VETASSESS |
اپراتور نیروگاه برق | TRA |
سازندگان و تعمیر کنندگان ابزارهای سنجش دقیق | TRA |
بازرسان محصولات اولیه | VETASSESS |
معلم ابتدایی | AITSL |
تعمیر کنندگان کتب چاپی | TRA |
ماشین کار دستگاههای چاپی | TRA |
مربیان خصوصی و معلمین | VETASSESS |
مدیر تولید (جنگلداری) | VETASSESS |
مدیر تولید (ساخت) | VETASSESS |
مدیر تولید (معدن) | VETASSESS |
مدیر برنامه (تلویزیون و رادیو) | VETASSESS |
روان درمانگر | VETASSESS |
متخصص روابط عمومی | VETASSESS |
مدیر تضمین کیفیت | VETASSESS |
مدیر مستندات | VETASSESS |
افسر خدمات رفاهی | VETASSESS |
مشاور استخدام | VETASSESS |
مشاور بازپروری | VETASSESS |
مدیر تحقیق و توسعه | VETASSESS |
افسر دستیار پزشکی | MedBA |
افسر مراقبتهای رزیدنتی | VETASSESS |
مسئول خرید | VETASSESS |
داروساز | APharmC |
نصاب پوشش سقف | TRA |
مدیر فروش و بازاریابی | AIM |
مدیر مدرسه | VETASSESS |
تکنسین علمی | VETASSESS |
طراح علامت و لوگو | TRA |
مربی ورزشهای زمستانی | VETASSESS |
متخصصین امور اجتماعی | VETASSESS |
تست کننده نرم افزار | ACS |
تکنسین صدا | TRA |
مدیران متخصص | VETASSESS |
افسر توسعه ورزش | VETASSESS |
ورزشکاران | VETASSESS |
مدیر صحنه | VETASSESS |
معامله گر کارگزاری بازار سهام | VETASSESS |
مشاور دانش آموز و دانشجو | VETASSESS |
مدیر تامین و پخش | AIM |
مربی شنا | VETASSESS |
مدیر سیستمها | ACS |
معلم زبان انگلیسی برای محصلین خارجی | VETASSESS |
مدیر فنی | VETASSESS |
نمایندگان فروش فنی | VETASSESS |
نویسنده فنی | VETASSESS |
کارمند خط مخابرات | TRA |
خبرنگار تلویزیون | VETASSESS |
سازنده ابزار | TRA |
طبیب پزشکی چینی قدیم | Chinese Medicine Board of Australia |
مدیر شرکت حمل و نقل | VETASSESS |
خیاط رومبلی و پرده و غیره (تو دوز) | TRA |
برنامه ریز شهری و منطقهای | VETASSESS |
پرورش دهنده سبزیجات | VETASSESS |
سازنده بدنه وسایل نقلیه | TRA |
صافکار | TRA |
پرستار حیوانات | VETASSESS |
تهیه کننده فیلم | VETASSESS |
ادمین وبسایت | ACS |
طراح وبسایت | VETASSESS |
توسعه دهنده وبسایت | ACS |
کارگر خدمات رفاهی | ACWA |
ماشین کار چوب | TRA |
جوان یار | ACWA |